Vinyl Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.  
HEADERBiocid termékeink


N-Metil-2-pirrolidon


Ipari és szennyvízkezelő szereink

Perjódsav

Metil-jodid

ÚJ TERMÉK!

Etil-jodid

Könnyedén fenntartható kristálytiszta vízMire figyeljünk a hypó beszerzésénél?
Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatása


Bemutatkozás

Bemutatkozás A Vinyl Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1992-ben alakult, magyar tulajdonjogú cég, miskolci székhellyel, budapesti gyártó és logisztikai telephellyel. A budapesti gyártelepen 1876-tól van vegyipari termelés, klórgáz kiszerelés, hypó gyártás 1937 óta folyik. A sok évtizedes szakmai tapasztalatra épülő tevékenység megújulását folyamatos technológiai és biztonságtechnikai fejlesztések alapozzák meg.

tovább...


Minőségpolitikai nyilatkozat

Minőségpolitika A minőség biztosítása nem önmagáért való célkitűzés, nem felesleges látszat tevékenység, hanem a piaci verseny egyik legfontosabb eszköze, a piaci részesedés megszerzésének és hosszú távú megőrzésének módja.
A célkitűzés megvalósításának egyik eszköze, hogy társaságunk a vegyi anyagok gyártása, kiszerelése és kereskedelme során az ISO 9001:2009 és az ISO 14001: 2005 szabványoknak megfelelő minőségirányítási rendszereket működtet.

tovább...


Perjódsav gyártósor létrehozása a Vinyl Kft Budapesti telephelyén

Az Európai Unió támogatásával
A beruházás célja vegyipari reagensek magas színvonalon, innovatív technológiai megoldásokat alkalmazó gyártása. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

tovább...


Fém jodid oldatok alapanyagként történő hasznosítása üzemi méretekben a perjódsav gyártó technológiában a Vinyl Kft-nél

Innovációs pályázat
tovább...


Folyékony vegyi áru logisztika technikai feltételeinek fejlesztése a Vinyl Kft-nél

Folyékony vegyi áru logisztika Vinyl Kft 2010-ben befejezett beruházása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Közép-Magyarországi Operatív Program keretén belül meghirdetett „Komplex vállalati technológiafejlesztés kis- és középvállalkozások számára” projekt társfinanszírozásával valósult meg.A beruházás a hypó, lúg és sósav oldatok környezetvédelmi és biztonságtechnikai előírásoknak megfelelő tárolását és kiszerelését biztosítja.

tovább...

Tagságok

Vinyl Kereskedelmi és Szolgáltató Kft
Központ: 3524 Miskolc, Adler Károly út 19. Telefon: +36 46 432 633, e-mail: info@vinyl.hu
Budapesti telephely: 1097 Budapest, Illatos út 19-23. Telefon: + 36 1 348 0707, e-mail: ertekesites@vinyl.hu