Vinyl Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.  
HEADER
Ipari és szennyvízkezelő szereink

Perjódsav

Metil-jodid

ÚJ TERMÉK!

Etil-jodid

Könnyedén fenntartható kristálytiszta vízMire figyeljünk a hypó beszerzésénél?

VINYL POOL

uszodavegyszer család


Vinyl Pool

A VINYL POOL termékek kiváló ár-érték arányt kínálnak elsősorban közösségi uszodák, gyógyfürdők, spa-k és strandfürdők részére.

A versenyképes árak mellett a termékek mögött álló szakértelem különbözteti meg a hazai piacon uszodavegyszereinket. Cégünk nem csupán vízkezelő szereket és szolgáltatásokat, hanem megoldásokat is kínál. Saját gyártó üzemünk segítségével rugalmasan, hatékonyan és a vevő elvárásainak megfelelő, egyedi logisztikával tudjuk kiszolgálni partnereink változatos igényeit.

Termékeink között megtalálható a klórgáz, a nátrium-hypoklorit és az Aquaklór mint kíváló fertőtlenítők, az Aquacarbon mint a gyermekmedencék kristálytiszta, irritáció és szagmentes vízének biztosítója, továbbá algagátlók, pelyhesítők, pH szabályozók, klórtabletták és vízkőoldók.

Instant Oxi nevű termékünk lehetőséget kínál az azonnali klórmentes előoxidációra és sokkoló fertőtlenítésre, mellyel ragyogó és irritáció mentes vizet biztosíthatunk 15 perc alatt.

Uszodavegyszereink bármely felhasználáshoz optimálisan illeszkedő kezelést tesznek lehetővé, a víz terhelésének figyelembevételével, legyen szó külső vagy belső alkalmazásról, az év 365 napján át.

A gyártás tanúsított ISO 9001 és ISO 14001 szabványoknak megfelelően történik. Minőségbiztosításunk része a termékek rendszeres ellenőrzése független, akkreditált laboratóriumokban, így vevőink biztosak lehetnek benne, hogy a termék specifikációját kielégítő anyagot kapnak.

Vegyszereink megfelelnek a vonatkozó uniós és magyar szabványoknak, valamint az Országos Tisztifőorvosi Hivatal által kiadott engedéllyel rendelkeznek.

Termékeink:


Tagságok

Vinyl Kereskedelmi és Szolgáltató Kft
Központ: 3524 Miskolc, Adler Károly út 19. Telefon: +36 46 432 633, e-mail: info@vinyl.hu
Budapesti telephely: 1097 Budapest, Illatos út 19-23. Telefon: + 36 1 348 0707, e-mail: ertekesites@vinyl.hu